• Es lliuren a Tarragona els premis del II Concurs de microrelats

    En el marc de la Revetlla Literària a la Biblioteca Pública de Tarragona celebrada divendres, 26 d’abril, es va donar a conèixer el veredicte del Concurs de microrelats d’amor i desamor “T’estimo… No t’estimo”. El jurat, integrat per l’escriptor Òscar Palazón i tècnics del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, va donar el primer premi, consistent en un val de 50 euros per a la compra de llibres i entrades a l’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona, a Nuria Raschi, una alumna del nivell Intermedi de Tarragona.  La Laëticia Buffa, una alumna del nivell Elemental de Calafell, va quedar-ne finalista.

    Durant l’acte, es va fer una breu explicació del gènere del microrelat i els 10 autors i autores finalistes van llegir els seus treballs. El jurat va valorar molt positivament la qualitat dels relats presentats i la participació. En total se’n van presentar 50, publicats a les xarxes socials TwitterFacebook Instagram amb les etiquetes #stjordi19CNLT i #microrelat.

    El microrelat guanyador fou aquest:

    ESPERO

    Passes pel carrer davant meu distreta, no em mires. Cada dia espero aquí dempeus que passis, que em miris, i no succeeix mai. Si pogués parlar amb tu… Però segueixo aquí quiet, al meu pedestal, acompanyat dels coloms. 

    En aquest vídeo podeu veure els microrelats finalistes, entre els quals hi ha el de la nostra alumna:

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=125&v=k6Qptzi19s0

     

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius