• Festa de cloenda dels cursos i del VxL

    Divendres 21 de juny va tenir lloc la festa de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua al jardí de Cal Bolavà.

    L’acte va començar amb una activitat relacionada amb el Voluntariat per la llengua (VxL): el Voluntariat Exprés, que consisteix a tenir una conversa de 5 minuts en català amb diferents persones. Els alumnes i els voluntaris es van situar en parelles, cara a cara,  i cada 5 minuts havien de fer canvi de cadira (i de parella). D’aquesta manera, van tenir oportunitat de conèixer tots els assistents a l’acte i fer un tastet del VxL.

    Tot seguit, l’alcalde, Ramon Ferré, i la regidora M. Lluïsa Llastra van lliurar diplomes i obsequis que han participat al Voluntariat per la llengua com a reconeixement a la tasca que han fer durant tot el curs.

    Finalment, entre tots vam poder degustar plats típics de diferents països dels alumnes que han participats als cursos i que van cuinar amb molt d’amor per a tots nosaltres mentre brindàvem amb una copa de cava, recordàvem anècdotes del curs i ens desitjàvem bon estiu.

     

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius