• Coneixem la vida marinera de Calafell

    Els alumnes de nivell Elemental 1 han gaudit d’una visita guiada a la Confraria de Pescadors  i a la Casa Barral  de Calafell.

    Gràcies a les explicacions del personal de Calafell Històric de l’Ajuntament de Calafell, els estudiants han pogut endinsar-se en la història del Calafell pescador: han pogut conèixer les feines de mar i les feines de terra, com i on vivien els pescadors, com era el passeig marítim fa 70 anys, quins canvis ha patit la Costa Daurada, quin argot i frases fetes feien servir els pescadors… A més, també han visitat la casa d’estiueig de Carlos Barral com a complement dels treballs que han fet a l’aula en què havien d’estudiar i exposar al vida i l’obra de diferents personalitats relacionades amb Calafell.

    Ha estat una activitat molt enriquidora que ha permès als aprenents practicar la llengua catalana en una situació real i apropar-se una mica més al coneixement de la societat catalana i de la història de la població on viuen.

    Aquesta activitat s’inclou dins del programa de Llengua, cultura i cohesió del Consorci per a la Normalització Lingüística.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius