• Fomentem la lectura als cursos bàsics

    Al llarg del curs 2018-2019 s’han comptabilitzat un total de 50 préstecs de llibres del Racó de lectura . El Racó de lectura és una petita biblioteca de llibres en català classificats per nivells d’aprenentatge instal·lada a les aules. Els alumnes poden emportar-se’ls a casa en préstec i fer, a més, les activitats de comprensió lectora que molts dels llibres contenen.

    Un cop llegit el llibre, es demana als alumnes que deixin un breu comentari en una fitxa que hi ha dins el llibre. D’aquesta manera, abans de decidir quin llibre volen llegir, poden veure les opinions dels companys que ja se l’han llegit. A més, aquest any, en els dos cursos de nivell Bàsic 3 que hem fet,  els alumnes han elaborat un treball avaluable sobre el llibre que han llegit. Molts d’ells, no havien llegit mai cap llibre en català i han valorat molt positivament el treball que han fet al llarg del curs.

    La lectura de llibres en català és molt recomanable per als estudiants per aprendre vocabulari i familiaritzar-se amb les estructures de la llengua. Per al curs que ve, ampliarem la biblioteca amb més llibres de lectura fàcil que ens ha regalat una alumna.

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius