• Uns trentena d’alumnes fan pràctiques lingüístiques als establiments de Calafell

    Durant aquest curs, uns 30 alumnes de nivell Bàsic 3 han fet 75 pràctiques lingüístiques en un total de 37 establiments del nucli del poble de Calafell, de la Platja i de Segur.

    Les pràctiques lingüístiques estan adreçades a cursos de nivell bàsic o elemental amb l’objectiu que una de les activitats de curs sigui practicar la llengua en contextos i en situacions comunicatives reals. D’aquesta manera, aprendre la llengua adquireix un significat rellevant per a usar-la. En les pràctiques, cada alumne tria tres establiments de la llista que els oferim, els visiten i hi practiquen el que aprenen a classe. Han de tenir un diàleg amb el botiguer sense l’obligació de compra-hi res i després en fan una valoració per escrit. La pràctica lingüística queda rubricada amb el segell de l’establiment en un carnet que té l’aprenent.

    Aquest a any, a més, hem fet dues pràctiques en directe pel programa Calafell matí de Calafell Ràdio.

    Aquestes pràctiques lingüístiques van començar el curs 2012-2013 i la valoració que se’n fa és molt positiva, ja que és un bon exercici, per als alumnes, a l’hora d’agafar confiança i seguretat en les seves relacions quotidianes.

    Volem agrair als comerços el compromís i la implicació durant les pràctiques lingüístiques, ja que sense la seva col·laboració no seria possible fer aquesta activitat.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius