• Les llengües maternes dels alumnes, protagonistes durant la setmana

  Ja fa anys que el CPNL incorpora en la programació d’activitats d’aquesta celebració de la UNESCO amb l’objectiu de promoure el multilingüisme i la diversitat cultural. El Dia Internacional de la Llengua Materna s’escau el 21 de febrer, però enguany les activitats a les aules de l’Oficina de Català de Calafell s’han fet durant tota la setmana.

  El centre d’interès han estat els embarbussaments. A totes les aules es va fer una recollida d’embarbussaments en les llengües dels alumnes, que les professores van immortalitzar en un vídeo i en una pissarra digital:

  Fet amb Padlet

  A més, durant tota la setmana s’han difós per xarxes sis vídeos d’alumnes del CPNL de tot Catalunya presentant llengües tan diverses com l’euskera, el japonès, l’amazic, el haussa, el panjabi i el quítxua. Un alumne de Calafell va ser l’escollit per presentar l’euskera.

  Totes aquestes activitats i moltes més es poden recuperar a les nostres xarxes socials amb l’etiqueta #DILM2022 i en aquesta notícia del web del CNL de Tarragona.

   

  Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius