• Els alumnes del curs d’estiu practiquen el català

    Si és cert que una llengua s’aprèn fent-la servir molt, a molts llocs i amb persones diferents, els alumnes del curs de nivell bàsic 1 que s’està fent de manera intensiva aquest juliol a Calafell estan fent la feina. Aquesta setmana, la professora els ha encarregat de preguntar a diverses oficines i serveis municipals els horaris i els dies a la setmana que estan oberts, entre altres qüestions, a més de presentar-se. També han fet un tomb pel poble per descriure què hi ha en cada plaça.

    L’aula es trasllada al carrer!

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius