• Es posa en marxa el projecte Comerços aprenents a Calafell

    Comerços aprenents és un projecte d’ensenyament del català i de foment de l’ús del català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Consisteix a fer 10 sessions de llengua catalana de nivell bàsic a comerços atesos per persones que no tenen nocions suficients de català per poder atendre els clients en aquesta llengua. A les sessions s’ensenya les frases i expressions habituals en l’acte de la compra, a més de vocabulari dels productes de l’establiment.

    L’objectiu és que el personal d’aquests comerços puguin interactuar mínimament en català amb la clientela catalanoparlant. D’aquesta manera, l’establiment compleix el Codi de Consum, s’adequa a la llengua del client i aquest se sent més ben atès.

    Després d’un any de proves pilot, aquesta tardor els comerços aprenents ja s’estan estenent per tot el CNL de Tarragona (el Vendrell, Salou, Valls) i a tot Catalunya. El primer establiment de Calafell que participa és el Supermercat Trady’s, del carrer Manuel Soler, 8 de Calafell.

    El material de les sessions

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius