• Es busquen voluntaris per xerrar en català a Calafell

  Imatge d’arxiu

  L’Enrique, la Cesia, l’Abdelkader, la Silvina, la Safae, la Luciana i la Beatriz són alumnes que estan aprenent català i volen practicar-lo i per això l’Oficina de Català de Calafell prepara una nova edició del programa Voluntariat per la llengua. Aquest programa consisteix a aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català.

  Ara ja hi ha 7 aprenents apuntats, però totes les persones, siguin alumnes o no dels cursos de català, que necessitin practicar el català oral per guanyar fluïdesa i seguretat d’una manera distesa, també poden apuntar-s’hi com a aprenentes. Les parelles, un cop fetes les presentacions, només han de pactar dia, hora i lloc de trobada. El compromís és conversar durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes. Participar en el Voluntariat per la Llengua permet també gaudir de nombrosos avantatges culturals i dels establiments col·laboradors.

  Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a aprenentes o com
  a voluntàries poden adreçar-se a l’Oficina de Català de Calafell (977 699 078 –
  calafell@cpnl.cat), situada a Cal Bolavà (av. Generalitat, 1).

  Print Friendly, PDF & Email
  Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius