• Aplicacions per a telèfons mòbils

    Al mercat hi ha un munt d’aplicacions per a telèfons intel·ligents (en anglès, smartphones) relacionades amb la llengua catalana o que es poden trobar en aquesta llengua. Com sempre, és bo que de bones a primeres ens preguntem si aquell joc que ens agrada tant o aquella utilitat tan interessant existeix en versió catalana i és possible que sigui així. Trenquem, doncs, la tendència a creure en el prejudici que “en català no existeix”.

    Fixeu-vos-hi. La primera que destaquem és el Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans, amb dues versions gratuïtes per a iPhone /iTunes  i Android i una versió de pagament per a l’iPhone (des del web www.iec.cat es poden baixar totes). També trobareu per a iPhone i iPad el Diccionari catala-valencià-balear a www.nou.cat. Per altra banda, Enciclopèdia Catalana ofereix el Diccionari de la llengua catalana,  (29,99), el Diccionari català+sinònims (42,99) i el Conjugador de verbs (24,99).

    En l’àmbit de l’entreniment o de les utilitats, a Google Play trobareu El gran dictat (gratuïta), El joc del penjat (gratuïta o de pagament -0,50 €-),  Apalabrados i, naturalment, WhatsApp.

    Finalment, per estar al dia de la premsa, tots els diaris i revistes tenen app pròpia i gratuïta, però a Premsa catalana hi són tots en una sola app, també gratuïta.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius