• Parelles ben avingudes per practicar el català a Calafell

    Durant aquesta setmana s’han presentat a Calafell les noves parelles del programa Voluntariat per la llengua. Els aprenents d’aquesta edició provenen de diversos punts del territori espanyol i de la resta del món i es trobaran una hora a la setmana per practicar la conversa en català fins al mes de juliol. En total, són 26 persones inscrites al projecte. La majoria d’aquestes parelles practiquen la conversa en parella fent un cafè, passejant, comprant, etc.; d’altres s’agrupen als punts de trobada, que són el Centre Cívic Cinema Iris i la Biblioteca Ventura Gassol, per fer tertúlia i practicar en grup.

    La presentació de les parelles es va fer de manera original a partir de la nova acció promocional del CPNL “Parelles ben avingudes”: cada participant, que tenia un sobre amb un objecte amagat, va saber qui era la seva parella perquè va poder relacionar el seu objecte amb el d’una altra persona: llapis i maquineta, pala de ping-pong i pilota, pasta de dents i raspall, etc. També es va fer el lliurament del material informatiu, a més d’un nou quadern de la col•lecció “Parlem tu i jo. Mou-te” (amb recursos de lectura i conversa) i el carnet del Voluntariat per la llengua (amb una llista dels avantatges).

    El programa admet noves incorporacions en tot moment, tant d’aprenents com de voluntaris. Per apuntar-s’hi cal acudir a l’Oficina de Català de Calafell, situada a Cal Bolavà (av. Generalitat, 1), trucar al telèfon 977 699 078 o inscriure’s al web www.vxl.cat.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius