• Els alumnes practiquen català a les botigues

    Aquest mes de maig ha començat una nova tanda de pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors de Calafell. Els alumnes tenen l’encàrrec dels professors d’anar a comprar en català en algun dels 49 establiments amb qui el CPNL tenim signat un acord. Els alumnes tenen la tranquil·litat de saber que el personal d’aquests establiments estan compromesos a seguir-los la conversa en català i, fins i tot, a ajudar-los en el cas que tinguin algun dubte sobre la manera d’expressar alguna cosa. Acabades les visites, es farà un recull de les experiències a classe.

    L’objectiu d’aquestes pràctiques és doble: d’una banda, els alumnes poden posar en pràctica en contextos reals allò que aprenen a l’aula i guanyen confiança i seguretat; per altra banda, el personal de l’establiment trenca prejudicis en el sentit de comprendre que a les persones de fora de Catalunya també se’ls pot atendre en català.

    Precisament, durant aquests mesos de maig i juny es faran unes visites als establiments per renovar l’acord i per ampliar la xarxa amb establiments nous.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius