• La Gimcana de 1714

  La delegació de Ciutat Vella i el Centre d’Acolliment Lingüístic del CNL de Barcelona organitzen la Gimcana de 1714 amb el propòsit d’apropar els alumnes a espais i fets relacionats amb la Guerra de Successió espanyola i el desenllaç de l’11 de setembre de 1714 a la ciutat.

  Tricentenari_colorLa Gimcana consta de dotze proves que s’han de dur a terme per diferents punts del districte de Ciutat Vella. Les proves són diverses: des de respondre preguntes, buscar informació sobre equipaments de la ciutat, fer de reporter “en directe” d’algun fet del 1714 o bé una foto de grup ambientat al 1700. S’intentarà organitzar els alumnes que hi vulguin participar en grups de diferents nivells; cada grup haurà de triar un nom que l’identifiqui i que estigui relacionat amb el Tricentenari. Els grups hauran de respondre tantes preguntes i fer tantes proves com sigui possible.

   Entitats i biblioteques del districte col·laboren activament en aquesta activitat que permet als alumnes fer servir la llengua amb normalitat fora de l’aula. En aquesta ocasió col·laboren: el Museu del Mamut, l’Espai d’Inclusió i formació Casc Antic (EICA) i Fedelatina, i les biblioteques Francesca Bonnemaison i Gòtic-Andreu Nin.

  viure_lliure_1La data límit per lliurar el qüestionari serà el dijous 29 de maig a les 2 del migdia a l’Espai Avinyó – Llengua i cultura (carrer d’Avinyó, 52). Els guanyadors de la Gimcana es faran públics al Facebook del CNL de Barcelona, a partir del dilluns 2 de juny de 2014. Els tres grups amb més puntuació seran premiats amb una visita guiada al Museu d’Història de Catalunya.

  Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta