• Propostes per practicar la llengua a l’estiu

  Et proposem cinc petites accions que et poden ajudar durant les vacances d’estiu a practicar tot el que has après a l’aula. Som-hi!

  estiu

  1.- Allà on vagis, aprofita totes les oportunitats que tinguis per parlar en català. Sempre que puguis fes servir el català al carrer. T’ajudes i ens ajudes!

  2.- Escolta la ràdio i mira la televisió en català! Estaràs al dia de l’actualitat, et divertiràs i millorarà la teva comprensió oral.

  3.- Llegeix en català! La lectura és un excel·lent reforç per a l’aprenentatge de la llengua. Llegeix en català premsa, revistes, llibres… Ho trobaràs tot!

  4.- Canta en català, t’ho passaràs bé! Les cançons t’ajudaran en la pronuncia i compartiràs els nostres referents culturals.

  5.- Escriu en català! Envia cartes i postals als amics i companys d’aula. Fes el diari de les vacances i escriu cada dia el que fas. No et preocupis gens pel com escrius. L’important és que pensis el que vols expressar en català i ho facis. T’encantarà!

  Continua, no ho deixis! Ara que ja has començat segueix endavant. Com més practiquis, més enllà arribaràs. Assolir un bon domini és possible i tu ho pots aconseguir.

  Bones vacances!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta