• Nova ruta de les llibreries per Santa Caterina

  Amb l’objectiu de fomentar la lectura en català entre l’alumnat  dels cursos de català, la delegació de Ciutat Vela ha organitzat una ruta per conèixer algunes de les llibreries més emblemàtiques del barri de Santa Caterina.  El recorregut inclou 3 llibreries: Tramuntana de llibres, especialitzada en llibres descatalogats i de segona mà;  Abracadabra llibres, especialitzada en literatura infantil i juvenil  i Pròleg, especialitzada en literatura de dones.

  El 28 de juliol  un grup d’alumnes de nivell elemental 2 van fer aquesta ruta en la qual  els propietaris de cada botiga, l’Esther, el Ricardo i l’Àngels els van explicar quina era l’activitat de la seva llibreria i com es gestionava.  A més a més, els propietaris els van fer recomanacions de llibres en català adequades per al seu nivell d’aprenentatge.

  TRAMUNTANA

  TRAMUNTANA  c/ Giralt el Pellisser, 20

  Llibreria especialitzada en llibres de segona mà i descatalogats

  abracadabra

  ABRACADABRA  c/ Gral. Álvarez de Castro, 5

  Llibreria especialitzada en literatura infantil.

  pròleg 3

  PRÒLEG  c/St Pere més Alt, 46

  Llibreria especialitzada en literatura de dones

   

   

   

   

  Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta