• Quan parles fas màgia

   

   

  I a tu, t’agradaria fer “màgia”?

  El Voluntariat per la llengua (VxL) ha iniciat una nova campanya de difusió del programa que inclou espots de televisió, falques de ràdio, corporis, una exposició itinerant en dos formats i imatges amb diferents continguts que es difonen a les xarxes socials amb l’etiqueta #QuanParlesFasMàgia.

  Des del 28 de setembre, en què els espots es van començar a emetre per TV3, ja han estat 385 les persones que s’han afegit al programa. Cal destacar que, d’aquestes, 253 ho han fet com a voluntàries, gairebé el doble de les 132 que ho han fet com a aprenentes. Des de llavors, s’han gestionat 165 noves parelles lingüístiques, de les quals una vuitantena ja han pogut començar les seves trobades per practicar el català.

  Inscriu-te al Voluntariat per la llengua. Si estàs aprenent català, agafaràs pràctica. Si ja en saps, ajudaràs a fer-ne créixer l’ús.

  Tota la informació a vxl.cat.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta