• Fins que el confinament ens separi: una exposició més enllà de la mirada

  Fins que el confinament ens separi és una exposició que neix de l’experiència en parella del confinament amb motiu de la pandèmia de la Covid-19 durant la primavera de 2020.

  Una trentena d’alumnes de la Delegació de Ciutat Vella van tenir l’oportunitat de reviure aquesta experiència d’abast col·lectiu gràcies a la visita guiada a l’exposició que va oferir l’autora Joana Casas Poves al Centre Cívic Pati Llimona durant els dies 20 i 21 d’abril passat.

  En paraules de l’autora, Fins que el confinament ens separi “va ser una resposta amb la càmera a una situació disruptiva. Va esdevenir una activitat per exorcitzar, per expressar, per explicar-nos a nosaltres mateixos què estàvem sentint ens aquells dies estranys, una reacció per no caure en l’abisme”.

  Durant una hora els alumnes van tenir l’ocasió d’intercanviar impressions amb l’autora, que va guiar l’exposició d’una manera molt especial amb diverses dinàmiques que van permetre mirar, escoltar, fer parlar i posar en moviment unes fotografies així com també van poder introduir-se en la riquesa del llenguatge fotogràfic.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta