• A Ciutat Vella, juguem en català!

  Amb motiu del Dia Internacional del Joc, el passat 2 de juny a Ciutat Vella vam fer dues sessions de jocs en català. A la primera sessió hi van participar 2 grups de català: un de nivell Inicial i un de Bàsic 2. A la segona sessió hi van participar 3 grups: dos de Bàsic 1 i un de nivell Inicial de català.

  Durant les sessions, l’alumnat va jugar al Kahoot, a un bingo d’oficis, a mots encreuats i va practicar vocabulari de la casa i verbs d’accions. Unes sessions molt divertides, on tot l’alumnat de nivells diferents va poder practicar vocabulari en català d’una manera distesa i molt entretinguda!

  Sens dubte, unes sessions que no oblidaran!

   

  A Ciutat Vella,  juguem en català, aprenem i ens ho passem molt bé!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta