Arxiu per octubre, 2022

  • El Club de lectura de Ciutat Vella fa 7 anys!

    Des del 2015 la Delegació de Ciutat Vella ha organitzat 7 clubs de lectura amb col·laboració de la Biblioteca Gòtic – Andreu Nin amb la vocació de facilitar la pràctica de la llengua i fomentar la lectura.

    Llegir és una activitat fonamental que afavoreix l’aprenentatge i l’adquisició de la llengua, i per aquest motiu, el CPNL, organitza clubs de lectura fàcil adreçats especialment a persones dels primers nivells de català.

    Al llarg d’aquests 7 anys de club de lectura a la Biblioteca Andreu Nin hem llegit més d’una cinquantena de llibres i hem acompanyat prop d’un centenar de persones en aquest procés d’aprenentatge i d’adquisició de l’hàbit de llegir i parlar en català.

    El club de lectura és un espai de pràctica de la llengua en què els participants poden deixar-se anar i fer els primers passos en la lectura i conversa en català amb l’acompanyament d’una conductora que dinamitza les sessions en un context no formal com ho seria una classe, en un ambient distès i de seguretat.

    Les sessions es duen a terme el tercer dimarts de cada mes a les 18.30 h a la Sala del gat de la biblioteca del Gòtic Andreu Nin. La inscripció és oberta sempre que hi hagi places disponibles.

    Per a més informació podeu consultar a: www.cpnl.cat cvella@cpnl.cat, 934 127 224

     

    Article complet

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


    Entrades recents



    Categories


    Històric


    Núvol d’etiquetes


    Meta