• Celebració de final de cursos

  La comunitat d’origen filipí finalitza 13 cursos de català de nivell inicial

  Vora 250 persones inscrites als cursos en dissabte de nivell inicial i bàsic a la Delegació de Ciutat Vella finalitzen els cursos de català

  La Delegació de Ciutat Vella acaba el trimestre d’aquest nou any acadèmic 2022-2023 amb la finalització de 13 cursos de català de nivells inicial i bàsic per a la comunitat barcelonina d’origen filipí.

  Aquests cursos s’han dut a terme gràcies a l’impuls de l’Ajuntament de Barcelona i de la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme per donar suport als cursos de dissabte, i es concreta en 5 cursos que s’han dut a terme gràcies a la col·laboració del Centro Filipino Tuluyan San Benito, i en 8 cursos que es fan amb la col·laboració de les entitats Eamiss, Kalipi i Oyayi.

  Els alumnes que vulguin continuar tindran l’oportunitat de fer-ho gràcies a la continuïtat d’aquests cursos amb l’organització de 10 cursos de nivell Bàsic 1 que es faran a la seu del carrer Avinyó, 52, gràcies al suport de l’ajuntament de Barcelona per dur a terme cursos de català en dissabtes.

  El CNL de Barcelona a través de la Delegació de Ciutat Vella compta amb una llarga trajectòria de treball amb la població barcelonina d’origen filipí des del 2008, molt nombrosa al districte, i que es caracteritza pel seu compromís amb l’aprenentatge de la llengua catalana.

  El curs 2020 – 2021 es van realitzar 10 cursos de nivell inicial per a més de 200 persones d’origen filipí adaptats al format virtual; i el curs 2021 – 2022 es van inaugurar 10 cursos de nivell inicial i bàsic per a prop de 200 persones

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta