• La Setmana del Llibre en Català: un èxit de participació!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    El passat 25 de setembre, una cinquantena d’alumnes de diferents grups de català van gaudir d’una jornada única a La Setmana del Llibre en Català, gràcies a la iniciativa de la professora Lali Panyella. Aquesta activitat no només va ser una excel·lent ocasió per fomentar la lectura en català, sinó que també va permetre als participants descobrir el ric entorn literari de la nostra llengua i la cultura que l’envolta.

    Els alumnes van explorar les parades de llibres, van veure les diverses activitats que hi ha programades i van tenir l’oportunitat de visitar les parades. Aquesta immersió no només va enriquir els seus coneixements sobre la literatura catalana, sinó que també els va permetre connectar amb l’entorn literari contemporani.

    A més de la lectura, activitats com aquesta són una excel·lent oportunitat per descobrir la ciutat i els seus recursos culturals. La Setmana del Llibre en Català es consolida així com un espai de referència per a la promoció de la lectura i la cultura en català, i la participació de l’alumnat del CNL de Barcelona n’és una clara mostra.

    Amb aquesta experiència, els alumnes no només van ampliar el seu horitzó literari, sinó que també van aprendre a valorar el patrimoni cultural que els envolta.

    Esperem que activitats com aquesta continuïn inspirant els nostres alumnes i fomentant el seu amor per la lectura en català!

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


    Entrades recents



    Categories


    Històric


    Núvol d’etiquetes


    Meta