• Celebrem el dia de la llengua materna

    L’any 2000, la UNESCO va declarar el 21 de febrer el Dia Internacional de la Llengua Materna, amb l’objectiu de promoure el multilingüisme i la diversitat cultural.

    Des de llavors, el dia 21 de febrer és emblema de la importància de les llengües maternes com a patrimoni cultural, identitari i d’integració social.

    Per commemorar aquest dia, la Delegació de Ciutat Vella s’ha vestit de centenars de paraules arribades d’arreu del món.

    A més, trobareu un muntatge amb cortines de paper que recullen les experiències dels alumnes amb relació a Barcelona com a ciutat d’acollida i el seu lloc d’origen en un aparellament simbòlic.

    Per a molts alumnes, Barcelona és “el lloc on pots ser tu mateix i moltes oportunitats per aconseguir els teus somnis”. I al costat d’aquesta imatge d’oportunitat i somni, els alumnes també hi han deixat el que representa el seu lloc d’origen, que per a molts és “casa meva”, “els meus records”, “la meva Ítaca” i “felicitat”, entre d’altres.

    Us animem a repassar les cortines de paper i a visitar les paraules que ens acompanyen com a mostra de la riquesa lingüística i del patrimoni cultural divers que representa l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


    Entrades recents



    Categories


    Històric


    Núvol d’etiquetes


    Meta