• CURSOS ORGANITZATS PER ENTITATS

     

     

     

     

     

     

     

    El CPNL estableix un marc de col·laboració amb les entitats per a promoure l’aprenentatge del català de persones i col·lectius d’immigrants amb cursos organitzats per l’entitat de nivell inicial per acreditar la formació en llengua catalana per a l’emissió d’informes d’arrelament dels serveis d’acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya.

    A la Delegació de Ciutat Vella l’any 2021-2022 s’han contret tres convenis de col·laboració amb entitats del territori: Migra Studium, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i Camins Fundació Social Escola Pia.

    Gràcies a aquests convenis de col·laboració s’han dut a terme 6 cursos que han acollit 74 persones de les quals 47 han obtingut el certificat d’assistència al curs.

    La col·laboració amb les entitats a banda d’orientar-se a fomentar la formació en llengua catalana també s’ha enfocat a potenciar l’ús de la llengua. 

    Les estratègies de foment de l’ús s’han encaminat a facilitar la pràctica de la llengua de diverses maneres que han passat, per citar uns exemples, per organitzar sortides culturals, visites a la Delegació de Ciutat Vella per fer una pràctica lingüística i fomentar la continuïtat de l’aprenentatge, entre d’altres.

    La col·laboració amb les entitats d’acollida és un dels eixos de treball per fomentar l’ús i el coneixement de la llengua catalana entre el col·lectiu de nouvinguts del territori de Ciutat Vella.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


    Entrades recents



    Categories


    Històric


    Núvol d’etiquetes


    Meta