• Tertúlia en clau de dona a Sant Martí

  Dimarts 8 de març a la tarda, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la Delegació de Sant Martí, va oferir una tertúlia sobre el paper de la dona en les diverses cultures.

  Tertúlia en clau de dona a Sant Martí

  Vardush Hovsepyan és especialista en construcció i representació d’identitats culturals

  Vardush Hovsepyan va parlar sobre la construcció i la representació dels estereotips culturals existents en la nostra societat. Segons l’especialista en construcció i representació d’identitats culturals, per trencar prejudicis i estereotips culturals, primer, hauríem d’intentar veure’ns a través dels ulls dels altres; sobretot si la influència dels mitjans de comunicació fan que la cultura occidental és vegi com la menys masclista, la qual cosa xoca amb els cànons de la dona al món publicitari.

  Després de la intervenció d’Hovsepyan, els assistents van reflexionar sobre el paper de la dona en diversos països. També van fer propostes de futur relacionades amb el paper de la dona, i de l’home, i, fins i tot, es va parlar de la manera més òptima de fer servir el gènere de la llengua catalana.

  Una tertúlia-cafè, gentilesa de Cafè Caracas, per celebrar el 8 de març, conèixer la realitat femenina des de diverses perspectives i practicar el català.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta