• El concurs “Les llengües de la meva vida” posa de manifest la riquesa lingüística dels alumnes de català

    L’Auditori del carrer Calàbria, 66, va acollir dimecres 22 de febrer l’acte de lliurament de premis del concurs d’autobiografies lingüístiques “Les llengües de la meva vida” del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona i de celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna.

    El concurs ha estat una iniciativa que s’ha dut a terme durant els últims mesos per mostrar la diversitat de llengües que conviuen a les aules de català i ha tingut la implicació entusiasta del conjunt del professorat i del personal administratiu del CNL. A més, hi han col·laborat un gran nombre d’entitats per a la concessió de premis.

    L’acte va acollir un públic de prop de 200 persones, que estava expectant per conèixer el nom dels guanyadors del concurs. Cadascun d’ells va pujar a l’escenari a recollir un premi i un diploma i va llegir un fragment de la seva autobiografia lingüística, relats que van emocionar a tots els assistents.Van assistir-hi alumnes, voluntaris, aprenents i professionals del CPNL, a més de personalitats polítiques i representants de l’àmbit lingüístic i universitari català, i van participar-hi Lola López, comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta del Consell del CNL de Barcelona; Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL; i Assumpta Escolà, directora del CNL de Barcelona. També hi va intervenir Carme Junyent, lingüista i presidenta del GELA (Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades) i membre del jurat del concurs.

    Durant l’acte, hi va haver tres actuacions musicals del cantant Marcos Riccetti, acompanyat del guitarrista Mariano Olivera, i l’actuació musical de la coral Ciutat Vella m’enCanta, integrada per alumnes i professors del CNL de Barcelona i dirigida per Cristina Colomer, va cloure l’acte.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta