• Alumnes de Sant Martí visiten l’exposició Vinyetes: Història del Còmic en Català

    El 25 de febrer de 2019, al matí, els estudiants de català de nivell bàsic- 3, acompanyats de la TNL que imparteix el curs, van assistir a l’Espai Avinyó per visitar l’exposició: Vinyetes: història del còmic en català. La visita va ser sense guia; cada alumne va tenir la possibilitat de llegir els 16 plafons que la integraven, i triar aquells que considerava més atractius des del punt de  vista del disseny, de les imatges i els continguts per parlar-ne més tard.

    També, van aprofitar per fer-se “selfies” davant dels panells on apareixien els herois i heroïnes dels còmics que van llegir durant la infantesa, l’adolescència i, alguns, fins i tot, dels que llegeixen ara com a adults.

    Ja a l’aula (de 2 en 2 o de 3 en 3) va ser el moment de d’intercanviar i compartir opinions sobre la visita feta i, de respondre les activitats d’interacció oral que la TNL els va repartir perquè poguessin fer-la petar. La proposta didàctica de cloenda va ser l’elaboració de petits diàlegs entre 2 o 3 personatges de l’univers del còmic escollits lliurement i, la posterior lectura “dramatitzada” dels diàlegs elaborats. En suma, una forma divertida de recordar alguns dels personatges que planen pel aquest gènere informatiu, textual i visual, tan influenciat per la literatura i el cinema, en general.

      

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta