• 1a edició de parelles lingüístiques a l’Institut Salvador Seguí

  Des del mes de març fins ara, 6 parelles lingüístiques de l’Institut Salvador Seguí al districte de Sant Martí han participat en el programa Voluntariat per la Llengua. 

  Aquestes parelles s’han format amb alumnes d’una mateixa aula: 6 d’ells han adoptat el rol de voluntaris i els altres 6, d’aprenents. Des del primer moment tots s’han mostrat molt receptius i, fins i tot, i especialment en el cas dels aprenents, entusiasmats i molt motivats. 

  El fet de fer l’activitat al mateix centre i que hi hagi hagut cert control per part de tots els participants de l’activitat, ha ajudat perquè durant les hores de trobada només hagin parlat, amb més o menys dificultats, en català, i hi hagi hagut certa desaprovació quan, puntualment o per descuit, han fet el canvi de llengua al castellà.  

  Tots els participants han tingut un propòsit clar: guanyar fluïdesa, confiança i coneixements, i també perdre la vergonya a parlar una llengua que, en alguns casos, pràcticament no coneixien, com han manifestat en alguns vídeos personalment. 

  Hem tancat l’activitat amb el lliurament de diplomes de participació que han rebut amb molta satisfacció i amb la il·lusió manifesta que aquesta primera edició hagi estat l’inici d’una activitat que, segons la seva opinió, s’ha de repetir en altres cursos i amb altres companys perquè els resultats que se’n desprenen són tots molt positius.

  Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta