• Acte de presentació de parelles lingüístiques a l’Associació de Veïnes i Veïns del Clot-Camp de l’Arpa

    Una vintena de persones van assistir el dia 29 de maig a l’acte de presentació i benvinguda del programa Voluntariat per la llengua que vam celebrar a l’Associació de Veïnes i Veïns del Clot-Camp de l’Arpa.

    A l’inici de l’acte el president de l’Associació, el Sr. Miquel Catasús, entitat col·laboradora del Voluntariat, va agrair l’assistència a tots els participants i els va explicar les actuacions que duen a terme per tal que tant aprenents com voluntaris -alguns d’ells veïns del barri- puguin assistir a les activitats que realitzen com una oportunitat més per practicar la llengua catalana.

    En el transcurs de la presentació, a més de parlar del paper que juguen voluntaris i aprenents i de la gestió que fem de les parelles lingüístiques, també vam conduir l’activitat Voluntariat exprés que consisteix a fer un tast ràpid del que seria una trobada real. Aprenents i voluntaris, per tant, durant 10 minuts i fent canvis de parella, es van conèixer una mica i van practicar la llengua.

    L’Associació, a banda de cedir-nos el local per poder dur a terme l’activitat, va acceptar ser punt de trobada de les parelles lingüístiques perquè, si així ho desitgen, els dimarts al vespre i els dijous al matí tinguin a la seva disposició un espai per fer-hi les converses de manera tranquil·la.

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta