• Benvinguts a l’Endrapalletres!

    Us donem la benvinguda a aquest nou espai del CNL de Terrassa i Rubí. Volem que sigui un lloc d’intercanvi de recomanacions de lectura.

    És a dir, si voleu recomanar-nos algun llibre per llegir, aquest és el lloc ideal. I, en canvi, si teniu ganes de descobrir nous llibres, aquí també trobareu recomanacions de lectures en català. A més, sobre les recomanacions també podeu opinar.

    Tot un món nou al vostre abast!

    Print Friendly, PDF & Email

5 comentaris

  1. Anònim

    17 abr. 13
    9:14 #

    Fantàstic! Ja tinc ganes de llegir les primeres recomanacions!

  2. Eva

    25 abr. 13
    15:12 #

    Hola! Com es pot fer una recomanació? Gràcies

  3. CNL

    25 abr. 13
    15:41 #

    Hola! De moment la millor manera de proposar recomanacions és enviar un correu a mcraven@cpnl.cat o aprunes@cpnl.cat. Més endavant podreu fer-ho d’una manera més àgil, n’estem aprenent! 😉

    Estem impacients per rebre les vostres aportacions!

  4. Teotis (S3 Rubí)

    17 maig 17
    18:47 #

    Llenguatge i comunicació
    El llenguatge és, també, una eina de comunicació. Ara bé: què vol dir comunicar? No és exactament utilitzar un sistema de signes: hi ha gestos que comuniquen sense que formin part d’un sistema estructurat de signes, per exemple, quan una persona mostra a una altra un rellotge. Tampoc no és únicament transmetre informació: hi ha molts missatges comunicatius que tenen altres finalitats que informar, per exemple, la pregunta, “tens un boli?”. Comunicar, per últim, és interactuar amb els altres, però no necessàriament fent ús del llenguatge, per exemple, amb un gest o una mirada.
    D´altra banda, freqüentment utilitzem el llenguatge per a activitats que no són comunicatives, per exemple, el pensament abstracte, la reflexió, etc. Per tant, l’àrea d´intersecció entre llenguatge i comunicació és amplia, però no totalment coincident: de vegades comuniquem sense llenguatge, i d’altres, emprem el llenguatge sense finalitats comunicatives.

  5. Juana Liceras Granados

    22 juny 17
    18:35 #

    Un artista hauria fet un quadre, un poeta hauria fet un sonet, i un filòsof hauria cridat “visca la vida”. No hi ha res més bonic que saber apreciar allò que hom tenim. Per aquest home, poder gaudir del que la vista li ofereix, encara que de ben segur seria de forma minvada per les cataractes, poder respirar l’aire net de la muntanya, i poder sentir la llengua humida i carnosa del seu gos, és un meravellós regal que la vida li ofereix.

Categories


Arxius


Núvol d’etiquetes