• Festa Major de Gràcia!

  Ja és aquí Festa Major de Gràcia! Som-hi doncs, tots a la festa! Seguint l’enllaç trobareu el programa i tot el que cal saber per planificar la vostra sortida.

  Què us semblen aquest any els carrers guarnits? Quin us agrada més? Què heu fet? Amb qui hi heu anat? Havíeu estat mai a la festa? Expliqueu-nos-ho tot!

   

 1. Bryan

  26 ag. 12
  15:21 #

  Les fiestas de gracia no he pogut visitar pero vaig veure per internet i me va agradar molt perque decoren les calles per ganar un premi a la millor decorada usant coses reciclades aquest any no he pogut, pero espero que el any que ve poder anar a gracia i coneixer millor les festas.

 2. Stefanny

  26 ag. 12
  13:24 #

  No he pogut anar a las festes de Gracia, no tenia temp. Pero em vaig veure per televisió i em a semblat molt maço,hi ha molts activitats que pot’s fer, tambe pots veure que els carrers estan molt decorats asho em va agradar….espero anar el proper any per veure amb ells propis ulls .:)

 3. pamela

  23 ag. 12
  8:23 #

  Vaig anar a gràcia només un dia perquè no tenia molt de temps, vaig estar caminant per un parell de carrers i per la fira. tot va estar molt bonic i interessant, els carrers decorats amb molta imaginació, però el que opaca una mica tot aquest ànim de festa és la gent irrespectuosa, això no m’agrada molt. Espero tornar al proper any i poder disposar de més temps per participar en les festes de gràcia 🙂

 4. Walter López

  19 ag. 12
  23:55 #

  La Festa Major de Gràcia
  La festa major de Gràcia es molt divertit perquè hi ha moltes concursos de guarniment de carrers i places i de balcons i portalades . També hi ha diferents tallers i exhibicions.
  M’agrada molt perquè ése una festa per a gent de totes les edats; per ala nens i nenes i també per els més grans.

 5. Verònica Reina

  19 ag. 12
  20:02 #

  Aquesta és l’edició número 196 de la Festa Major de Gracia, es una festa que té molta antiguitat i tradició catalana, això i que la pròpia comunitat sigui la que elabori l’adornat dels carrers és el que mes m’ha agradat.
  Els carrers es transformen en un espai de fantasia. Les visites són multitudinàries i l’ambient és increïble.
  No vaig recórrer tots els carrers però el motiu que mes m’agrado va ser la de l’aigua és vida.
  Unes altres de les activitats que vaig poder gaudir va ser un concert.
  És una festivitat molt agradable em complau conèixer-la.

 6. MONTSE

  19 ag. 12
  19:44 #

  Les festes de gracia son molts bonicas i dignes de veure.
  Aquest any he anat però estava molt plena i havia molta gent beguda
  i no vaig disfrutar, i jo que no anava gaire be de salut, em vaig a dur enseguida,
  un altre any anire al matì. Però son dignes de veure-les
  Montse

 7. Blanca

  19 ag. 12
  16:14 #

  Vaig anar a les festes de Gràcia principalment perquè La Carla, la meva professora de Català ha dit: Si vostè viu a Barcelona, vostè ha d’anar i conèixer aquestes festes i a més ha d’escriure que et semblen, Doncs vaig suposar que la millor forma d’aconseguir-ho és anant i mirar.
  No m’agrada gens ni mica la vida nocturna, però per horaris de feina la meva companya de pis i dues amigues d’ella solament van poder acompanyar-me després de la mitjanit d’aquest dissabte … així que hem anat a la matinada i…..
  Haig de dir que el lloc era una passada!!! Els carrers súper cridaners i l’alegria rondava en forma de sorolls musicals, colors cridaners, creativitat cultural i menjar per a cada gust!
  El lloc que mes vaig gaudir va ser la plaça del nord, estaven un grup de noies ballant Zumba, vam estar mitja hora imitant-les en alegria i moviment i el millor sense pagar i crec va ser un bon inici per continuar el nostre passeig.
  El carrer Joan Blanques va cridar mes que uns altres la meva atenció perqué está decorada a força de reciclatge de plàstic i cartró i per descomptat aconseguit amb l’ajuda dels veïns, Que bonic!! Veure-ho tot ja muntat era impressionant però imaginar el treball en conjunt abans de la festa va ser i es admirable!!!
  Crec que les noies van gaudir molt menjar i jo per descomptat gaudeixi el que elles m’acompanyessin.
  Lamentablement la falta de civisme era evident, hi havia ampolles tirades irresponsablement en alguns carrers, i nois bevent i fumant segons la meva opinió de manera desastrosa, però suposo la festa i l’hora ho permetia!
  Amb tot això, repetiria l’experiència…. Això si en qualsevol una altra hora que no sigui la matinada, però haig d’aclarir és pel meu poc entusiasme amb la vida nocturna, si ets amant d’ella, l’horari, la gent i el lloc són perfectes.

 8. Yulia Denisenko

  15 ag. 12
  23:10 #

  Jo porto menys d’un any a Barcelona i abans mai havia anat a la Festa Major de Gracia. No tenia ni idea que m’esperava.
  En sortir del metro trobi un mar de gent i com no sabia on anar, vaig decidir seguir a la multitud.
  El primer carrer que vagi veure estava convertit en “Llunyà Oest”, era genial! Després vaig seguir passejant per més carrers i places del barri. Cadascun representava un tema diferent, únic que els unia era el material de decoració. Vaig reconèixer les ampolles de l’aigua, llaunes del refresc, càpsules del cafè, tot reciclat. Jo estava sorpresa, no parava de fer fotos i fotos.
  És clar, els festes del Gracia, no es sol carrers adornats, hi ha moltes altres activitats diferents: concerts del música, espectacles per a nens i grans, llocs de tapes i begudes.
  Conclusió – si t’agrada estar amb la gent i passar-ho bé, acosta’t al Barri de Gracia, estic segura que repetiràs!

 9. madan

  15 ag. 12
  11:06 #

  Malgrat la crisis el barri de gracia esta de fiesta com cada any. Ahir vaig anar amb la meva amiga i vam veure els carrers,places i balcons guarnides per la gente del barri.El carrer verdi em va agradar mes en canvi a la meva amiga li va agradar el carrer puigmarti. Vam ballar molt y vam menjar de tot ,tambe vam coneixer a a gent de diferents paisos .

  Va ser un dia inoblidable,crec que anire un altre vegade l´ any que ve.

  MADAN ORTIZ B-3

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia