1. Pamela

  27 ag. 12
  23:48 #

  Jo visc a Sants i he participat cada dia d’aquestes festes ja sigui tornant del tren i passant per la fira o simplement mirant des de casa. Aquesta setmana va estar plena de música alegria i molta festa. Em agraden més les festes de Sants que de gràcia pel mateix motiu que visc a prop i puc gaudir cada dia d’aquesta festa major.

 2. madan

  19 ag. 12
  19:31 #

  Despres de gaudir de les festes del barri de Gracia, vaig decidir anar al barri de Sants. En Sants les festes van comenzar ahir a la tarda amb la actuació del grup Electrica Dharma.Els carrers van estar adornats con materials reciclats i el ambient era agradable.

  Hi havia moltes activitats per tots,la gent ballaven i aprofitaven per coneixer el barri. Vaig coneixer a una parella anglesa que cada any fam vacances a Barcelona perque els agraden aquestes festes i el clima de Barcelona.Vaig estar una estona parlant amb els fins que vaig decidir tornar a casa.

  Les festes de Gracia em van agradar mes que les de Sants perque la decoració va ser mes bonica pero a Sant va coneixer gent i ara podre visitar-los .

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia