• Viatges

  Aprofitant que avui hem parlat de turisme… quin és el viatge de la vostra vida? Ja l’heu fet? El teniu pendent? I de petits, com eren les vostres vacances? Expliqueu-nos-ho!

   

   

  Print Friendly, PDF & Email

11 comentaris

 1. Blanca

  04 set. 12
  14:00 #

  Quan era petita sempre passava les vacances amb les meves germanes, on la meva tia favorita qui vivia en el camp amb els seus quatre fills.
  Tots els dies ens aixecàvem d’hora i jo era l’única que es ficava al llit d’hora doncs mai fèiem migdiada.
  Tots els dies la meva tia ens portava al riu abans d´esmorzar per banyar-nos… Era una passada i a més tornàvem amb molt bon apetit!
  Sovint la meva tia cuinava el menjar favorit d’algun de nosaltres! i sempre ens acompanyava en els nostres jocs.
  el dia es resumia a jugar fins al cansament… Que dies!!!! Els millors!!

 2. Pamela

  28 ag. 12
  0:11 #

  Quan era petita solia anar cada estiu a la platja amb la meva família, quedava a dues hores en cotxe, jugava i em divertia molt. Alguns estius rebia cursos per a nens i anava amb la meva cosina. Mai oblidaré les vacances tan boniques que passava junt amb la meva família, ara es pot dir que no serà el mateix.

 3. Yulia Denisenko

  27 ag. 12
  0:33 #

  Llogar o comprar un habitatge? Són molts factors que ens puden inclinar a prendre una decisió o altra: la ciutat no vivim, l’edat que tenim, la situació familiar, l’estabilitat en el treball i la quantitat dels diners que temíem estalviats.

  Aquests són els meus arguments a favor i en contra de lloguer:
  Punts a favor:
  – Tens la possibilitat de canviar ràpid un pis per els motius diferents: canvis de faena, canvis de parella. També en els temps de crisi, pots ser que tindràs necessitat de buscar un habitatge més barat.
  – Ets lliure de les deutes, pots disposar de tots els teus diners i estalvis.

  Ponts en contra:
  – No pots fer una obra o els canvis importants a la casa, de vegades ni pots clavar un clau a la paret.
  – No tens molta seguritat en el futur, quan s’acaba el contracte, el propietari pot pujar el preu de lloguer o vendre el pis.

 4. bryan

  26 ag. 12
  14:50 #

  En meus vacansas vaig visitar els meus avis y me reunia amb tot la meva familia i jugaba amb tots els meus cosins anavem a la piscina que esta prop de casa ,jugábamos al futbol i nos reíamos molt pero el que mes me agradaba es que no tenia que pensar en el cole ara estan molt lejos i no vaig poder vicitalos.

 5. Stefanny

  26 ag. 12
  13:32 #

  Las mevas vacances.
  Quan era petit anava sempre de vacacions al mateix lloc.
  perque ahi viuen els meus avis, ens agrada visitarles….
  anava amb la meva familia al principi de las vacances, i vam passar tots el 2 mesus ahi.
  Era molt divertit perque vam anar a la platja moltas vegadas..
  ara extraño asho,espero tornar aviat.

 6. Verònica

  26 ag. 12
  10:59 #

  La meva postal

  Ei! Wilnes,

  Com va això? Com estàs? Ja tenim quatre dies que som a Itàlia i estem fascinats. Aquesta ciutat és ¡bonica ehhh! Quan vam arribar a l`hotel teníem moltíssima fam i endevina què vam a menjar… “Pasta” !ummmmmmmm! Estava molt bona. Abans-d´ahir vam conèixer La Fontana i és increïble. Fa una estona hem estat al Coliseu, un lloc ple d`història. Demà anirem a un petit poble i visitarem uns tios del Jonathan.

  En fi! Ens ho estem passant molt bé. Són unes vacances inoblidables i el millor de tot és que encara ens queden uns dies més.

  Petons,

  Verònica i Jonathan

 7. Maricelma

  26 ag. 12
  0:21 #

  Hola, Deusiana!
  Com va tot? Acabo d´arribar a Marrakech, encara fa molt poc de temps que estic aquí i puc dir que son unes vacances inoblidables. M´ho estic passant molt bé, la gent es molt agradable, però es necessari que tinguis molta atenció, perquè la cultura aquí és molt diferent a la nostre,demà farem una excussió , té trucaré per explicar com ha surtido tot.
  fins aviat!

 8. madan

  22 ag. 12
  17:39 #

  HOLA

  Soc la Madan .Fa dues setmanes que estic a Londres.L´aeroport vaig perdre les maletes.Quina mala sort!.Vaig pensar que havia començat les vacances amb mal peu,peró tot va canviar quan vaig anar a reclamar l´equipatge.Vaig coneixer a George,un home molt educat i maco .

  Despres de fer les reclamacions pertinents ,em va preguntar si tenia plans o si coneixia a algú a Londres.Li vaig dir que venia per treball i tenia la agenda molt plena.Aixi i tot va insistir i em va donar la seva targeta.

  Dies després li vaig trucar i quedem. Desde aquell dia anem junts a tots els llocs, de moment solament som amics.

  Ara tinc un amic nou i al mateix temps practico angles.Són unes vacances inoblidables.

  Petons

 9. Kumari

  21 ag. 12
  19:58 #

  Jo quan era petita, passava les vacances amb la família al poble.
  Quan feia bon temps anava amb els meus cosins per jugar.
  Quan feia mal temps em quedava amb els meus avis a casa
  i parlava amb ells i passava bon temps. Alguna vegada no
  m’agradava veure la televisió, anava a jugar amb els meus
  cosins a fora i també a passejar pel poble….

  ~~~ Kumari ~~~

 10. Maricelma

  21 ag. 12
  19:58 #

  Les meves vacances

  Quan era petita, passava les vacances a amb la meva família, en al camp prop d’un parc ecològic. Em llevava d’hora, després d’esmorzar sempre anava Corral, per veure com el meu pare prenia la llet de la vaca, mentre jo jugava amb el vedell. De vagades per mati pescava amb els meus germans, després de dinar sempre feia la migdiada a la tarda jugava amb el germans. De tan en tant el meu pare organitzava una excursió el parc ecològic sortíem a , buscar herbes rares, i ocellets interessants. De vagades a la nit, el meu pare ens deixava fer un foc al pati de casa.

 11. madan

  21 ag. 12
  19:11 #

  Quan era petita anava de vacances a la platja, Peró no a qualsevol sinó a Varadero. Aquell lloc era impressionant, curava tots els malalties. M´ encantava sentir la brisa del mar i l´olor a naturalesa.Em vaig emocionar quan a l ´alba veia als dofins jugar en el mar, volia apropar-me peró encara que semblava que estaven en la riba no podia aconseguir-los.

  La meva avia sempre anava amb me i jo era molt feliç perquè em sentia lliure peró com totes les coses bones se acaben aviat.Jo tenia que tornar a la meva casa, començava el col-le i calia que anar-hi.Per que sempre el temps passa rapid quan estas de vacances?.
  De tornada a la rutina de llibres i examens no podia oblidar aquella platja per aixo de tant en tant torno.Ara tots es diferent. Ja no ni ha dofins, ja no ni ha pau i sobretot ja no esta la meva avia

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia