• Torna el club de lectura presencial

  Quan parlem de lectura sovint ho relacionem amb un suport d’informació específic, el llibre, però aquest estiu vam ampliar els referents del mot lectura a d’altres continents de dades, com per exemple els diaris, les revistes i els còmics. Enllaço les entrades pertinents per continuar gaudint dels plaers de la lectura:
  Premsa escrita
  Passa’m aquesta revista
  Llibres i còmics
  Llibres(versions): Si puges al Sagarmatha quan fumeja neu i vent
  El cafè de la Granota

  la volta al món Aquest mes d’octubre es reprèn el club de lectura que la delegació de Sant Andreu del CNL de    Barcelona organitza en col·laboració amb la biblioteca Ignasi iglésias-Can Fabra el 4t dijous de cada mes a les 17 h.

   

  Dijous 24 d’octubre es parlarà de la novel·la La volta al món en 80 dies de Jules Vernes.

   

  Aquest any el club de lectura incorpora una nova eina de dinamització de les sessions per tal d’afavorir la interactivitat: el blog. S’ha creat una pestanya al blog per plantejar activitats relacionades amb la lectura del mes ja sigui per presentar-la o per valorar-la.

  Esperem les vostres respostes i els vostres comentaris!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia