• Any Espriu a Ràdio Trinitat Vella

  espriu_tcm32-228936Espriu
  La secció de la delegació de Sant Andreu al programa Tot un poble de Ràdio Trinitat Vella de dilluns es va dedicar a Salvador Espriu. Es va fer una tertúlia amb dos alumnes d’Intermedi 3 que havien estat en contacte de maneres diferents amb l’obra de l’escriptor.

  Chelo Puente tenia una llibreria al centre de Madrid i va parlar de la recepció a petita escala de l’autor. Va assenyalar que els lectors eren pocs però molt actius. La majoria estaven vinculats al món de l’ensenyament.

  Alfons Casanovas, vocal de l’Agrupació Congrés i director del grup teatral La Trapa, va compartir amb els oients la seva experiència amb l’obra teatral d’Espriu. Va comentar que eren uns textos difícils de portar a escena però la seva companyia, acompanyada de l’Esbart Joventut Nostra, havien fet una lectura dramatitzada dels poemes Setmana Santa. També va participar en una de les lectura de poemes de la Setmana del Llibre en Català d’enguany.

  A la secció “Amb qui vols parlar?” es va llegir una carta d’agraïment a Joan de Sagarra.

  Escolteu el programa en aquest enllaç a partir del minut 32.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia