• Tintín a Sant Andreu

  Ahir vam visitar l’exposició: Tintinaires de Catalunya que organitza el Centre Cultural Can Fabra amb la col·laboració de 1001-Associació Catalana de Tintinaires. L’historiador Pau Vinyes i Roig, apassionat tintinaire,  ens va explicar molts detalls interessants sobre el conegut personatge del còmic i la seva colla d’amics, així com del seu creador, el dibuixant belga Hergé, pseudònim de Georges Remi.  També ens va ensenyar documents de treball de Joaquim Ventalló, periodista, polític, poeta i traductor que va fer la important tasca de traduir tota l’obra de Tintín al català i de la qual a l’abril es commemorarà  el 50è aniversari de la 1a edició.

  18032014633

   És un bon moment per  llegir els àlbums de la col·lecció, els i les alumnes del curs B1 us  ho  recomanen…

   19032014636

   

   

   

   

   

   

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia