• Tastet de jocs a El cau d’en Paff

    Entre les activitats de difusió i sensibilització que s’estan duent a terme en el marc de la campanya I tu, jugues en català, dijous passat, es va organitzar un tastet de jocs per als més menuts acompanyats dels seus pares a l’establiment col·laborador i comerç adherit a la campanaya, El cau d’en Paff.

    La sessió va començar amb un conte del molinet de vent. Després es va continuar amb dues taules de joc simultànies: en una es jugava a El nan casteller i en l’altra el creador de Modulmax, en Xavier Batiste, explicava com elaborar els centenars de figures que es poden formar amb les peces d’aquest joc.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia