• Visita al punt verd de zona de Sant Andreu

  PVZ_feb2015_B2_689
  Dijous el curs B2-689 va anar a fer una visita guiada al Punt verd de zona de Sant Andreu (PVZ), el qual forma part de la Xarxa de punts verds de la ciutat. La Gemma, tècnica de l’empresa SIRESA, ens va explicar que els PVZ són instal·lacions mediambientals que permeten fer una recollida selectiva, emmagatzemar i preparar els materials reutilitzables, reciclables, voluminosos i especials per ser transportats a les plantes de tractament.

  Als PVZ es tracten més de 30 tipus de materials diferents: aerosols i esprais, aparells elèctrics i electrònics, piles, roba, vidre,…, o olis de cuina. El operaris de la instal·lació separen els components dels residus i els recuperen per al posterior reciclatge.

  Va ser una visita molt interessant i ens van informar d’un servei que podem usar gratuïtament.

  Per a més informació: www.bcn.cat/mediambient

   

   

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia