• Lectura compartida, tercera sessió

  L’experiència de les colònies tèxtils 

  Trobada amb l’Assumpta Montellà

  Aquest divendres al Casal de barri de Sant Andreu hem estat comentant la lectura d’El silenci dels telers amb l’autora.

  I amb nosaltres també hi han estat les dones protagonistes del llibre… Pilar, Teresa, Maria, Rosa, Assumpció, Carme, Carmeta, Dolors, Ramona, Angeleta, Elisa, Queralt… que ens han acompanyat en aquesta activitat de lectura compartida que hem fet els dies 6, 13 i 27 de març.

  L’Assumpta Montellà ens ha permès conèixer de manera directa les anècdotes entranyables que van sorgir mentre es recollien i escrivien les històries personals de les dones del llibre, i hem pogut intercanviar les opinions  ben diverses de les assistents a la sessió.

  Agraïments i bons desitjos per a tothom.

  image (1)

  Fins la propera!

   

   

   

   

 1. Teresa Vall

  30 març 15
  9:05 #

  He tingut el plaer de compartir la lectura d’El Silenci dels telers amb la seva autora l’Assumpta Montellà, en aquesta trobada els assistents hem exposat les nostres opinions del relat de les vivències de les protagonistes, hem elogiat a l’Assumpta el seu treball d’investigació sobre la vida de les dones a les colònies tèxtils i el fer visible la importància de la seva contribució al desenvolupament de la industria catalana.
  Una part molt important d’aquesta trobada amb l’autora, és haver pogut conèixer les anècdotes i les vivències, plenes d’emocions contingudes que va tenir mentre recollia i escrivia el llibre.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia