• Benvingut estiu 2015

  Benvinguts i benvingudes!

  Ahir va ser l’inici de l’estiu i avui fa un dia esplèndid per començar un curs de català.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Els companys i companyes del curs B2-714 us saluden el seu primer dia de curs…

   

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Ricardo

  02 jul. 15
  13:40 #

  Em dic Ricardo. Sóc de Veneçuela. Visc a Barcelona des de setembre 2014, al barri de Sant Andreu. Estudio un máster a la Universitat de Barcelona. M’agrada molt viatjar, la mar i la natura en general. Sempre que puc faig natació, m’agradaria molt poder fer natació en aigües obertes i entrenar triatló aquí a Catalunya. Igualment espero poder conèixer i gaudir de les platges de la Costa Brava, també dels llocs naturals, pobles i muntanyes de tot Catalunya.

 2. Ruben canovas

  22 juny 15
  17:29 #

  Em dic Ruben i tinc disset anys. Soc de Murcia peró fa tres mesos que visc a Barcelona, a Sant Andreu. Jo visc amb la meva mera, m’agrada molt el fútbol , anar al cinema i la musica.

 3. Jose Maria

  22 juny 15
  16:27 #

  Em dic Jose Maria, soc jubilat i tinc seixanta-vuit anys. Visc a Barcelona fa quatre mesos. M’agrada el senderisme i voldria fer part de la Unió Excursionista de Catalunya per fer llargues passejades pel Montseny.

 4. Viviana

  22 juny 15
  11:46 #

  Hola! Em dic Viviana, sóc colombiana i tinc 24 anys i tinc 1 fill. M’agrada molt anar a classes de ball de salsa.

 5. Eva Bautista

  22 juny 15
  11:44 #

  Presentació i exercici de la unitat 1
  Em dic Eva Bautista i tinc setze anys. Sóc de Bolivia, fa vuit mesos que visc a Barcelona. M’agrada molt decorar i pintar, m’agradaria molt formar part del seu club de pintura per poder experimentar i progressar més en la pintura.

  Espero la vostra resposta,

  Atentament,

  Eva Bautista

 6. Lila

  22 juny 15
  11:43 #

  Em dic Lila, sóc veneçolana i visc a Barcelona.
  M’agrada llegir sobre tot novela negra; també el senderisme i anar a las calas de la Costa Brava. Gaudeixo molt coneixent diversos llocs i cultures.

 7. María José

  22 juny 15
  11:38 #

  Em dic María José i tinc vint-i-sis anys. Sóc d’Equador, però fa deu anys que visc a Barcelona, a la Sagrera. M’agrada fer nous amics i conèixer noves cultures.

 8. Ana

  22 juny 15
  11:33 #

  Em dic Ana i tinc vint-i-cinc anys. Sóc de Madrid i porto a Barcelona 3 anys. M’agrada molt anar al cinema i a concerts. També, m’agrada conèixer els pobles de la Costa Brava a l’estiu.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius