Arxiu per juny, 2016

  • Dia Internacional de la Música

    Dia Música_3_2016 Dia Música _2_2016

    Per commemorar el dia Internacional de la Música, un grup d’alumnes de Bàsic 1, acompanyats de la professora Isabel Salvany i de la cantant Teresa Prades es van atrevir amb el Garrotín de Lleida. La tornada és sempre la mateixa

    Al garrotín, al garrotan,
    de la vera vera vera de Sant Joan;
    al garrotín, al garrotan,
    de la vera vera vera de Sant Joan.

    però la resta de la cançó, estructurada en estrofes de quatre versos de vuit síl·labes, és improvisada i depèn de la imaginació dels cantants, els alumnes en aquest cas.

     

    Share

    Article complet

  • Taller de salsa

    Dimecres passat una tècnica d’Acolliment del  Centre de Normalització va organitzar una classe de salsa a la plaça de la Mercè, al centre de Barcelona i va ajudar a trencar els gel perquè els alumnes s’animessin a parlar i ballar.

    Des de Sant Andreu hi van anar 5 alumnes del B2 i 7 del B3 dels grups de la Míriam. Els alumnes s’ho van passar molt bé: les fotos parlen per si soles.

     

    001 006 009 020

    Share

    Article complet

  • Alumnes del Valldemossa visiten l’exposició “La Fabra i Coats. Abans i ara: síntesi històrica”

    Divendres 3 de juny 90 alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Valldemossa de Nou Barris van visitar l’exposició “La Fabra i Coats. Abans i ara: síntesi històrica” de la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona.

    A partir d’un acord de col·laboració amb els Amics de la Fabra i Coats les visites guiades del recinte fabril que organitza el MUHBA passaran per la seu del nou local del CNL de Barcelona, delegació de Sant Andreu, antiga fàbrica d’oficines, que acull l’exposició.

    Qualsevol persona interessada a visitar aquesta exposició ho pot fer de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Si voleu venir amb un grup, ens podeu escriure un correu a dinamitzacio.santandreu@cpnl.cat i a ibigorra@cpnl.cat.

    Us hi esperem!

    IMG_4017 IMG_4020 IMG_4024 IMG_4025

    Share

    Article complet

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius