• “Si l’encertes, l’endevines”. Edició DAU 2016

  logo-2016

  Enguany s’ha preparat una edició del concurs “Si l’encertes, l’endevines” organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, delegació de Sant Andreu amb la col·laboració de l’Escola Llotja i l’Eix Comercial de Sant Andreu per al Festival Dau 2016.

  L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer la delegació i les activitats que aquesta organitza per a la població en general, així com promoure les frases fetes i animar a la gent a participar en la segona edició del concurs que es farà el mes d’abril.

  La dinàmica de l’activitat consistirà a endevinar les 6 frases fetes que s’amaguen darrere les 6 il·lustracions que hi haurà penjades a la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona. Els participants hauran recollit la butlleta de participació a l’estand que el CNL de Barcelona tindrà a la Fàbrica de Creació. Un cop estigui emplenada l’hauran de dipositar a l’urna que hi haurà a l’estand. Es faran 3 sortejos entre les butlletes que hagin encertat les 6 frases fetes. N’hi haurà un dissabte a les 13 h i un altre a les 19 h. Diumenge es farà el darrer a les 13 h. A cada sorteig es premiaran 5 butlletes amb un exemplar del joc de taula Patim, patam, patum.

  El sorteig i l’acte de lliurament dels premis serà a l’estand del CNL de Barcelona al Festival DAU i caldrà ser-hi present per obtenir el premi.

  Veniu-nos a veure dissabte 17 i diumenge 18 al Festival Dau i participeu en el concurs!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia