• El curs del Bàsic 1 del juliol acaba amb la visita a la biblioteca i pintant mandales

    El curs, que va començar el 19 de juny, va acabar el 12 de juliol amb la visita a la Biblioteca Ignasi Iglésias per conèixer els serveis i recursos que ofereix, especialment pel que fa a l’aprenentatge del català i, també, perquè puguin gaudir de la lectura amb els llibres de lectura fàcil i còmics que s’hi poden demanar en préstec.

     

     

    Durant aquest mes els alumnes, amb la professora Encarna Mendoza, han après a presentar-se i a relacionar-se en català amb activitats i pràctiques diverses, individualment o en grup, com la de pintar mandales per practicar els noms dels colors i els seus significats.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

Tel. 932 74 03 56 

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia