• Tertúlia literària amb Ció Lerma a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de LLobregat

  La biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat organitza el proper dimecres dia 6 de juny a les 18.30 h una tertúlia literària i trobada amb l’escriptora Ció Lerma.

  L’autora ha estat la guanyadora del VI Premi Literari Delta de Narrativa per a Dones, concurs literari que convoquen 11 ajuntaments del Baix Llobregat. Compartirem la lectura amb ella comentant la seva obra.

  Modera la tertúlia Manolita Sanz.

  Enllaç a l’agenda de la biblioteca JRB

   

   

   

   

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL