• Us agrada el cine documental? Documental del mes de setembre: De nit, elles ballen

    Us agrada el cine documental?El Documental del Mes té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques.

    El primer dijous de cada mes s’estrena una pel·lícula documental de qualitat, de temàtica i procedència diversa.

    El documental del mes de setembre és De nit, elles ballen:

    Aquesta és la història d’una família del Caire i d’un clan de dones on l’art de ballar es transmet de mares a filles des de temps remots.

    La matriarca condueix alhora la família i el negoci, a vegades amb paciència, però quasi sempre amb mà de ferro. El punt de trobada familiar és un petit apartament on afloren constantment les queixes i súpliques de les filles. Allà, el caos, la por i les discussions també deixen espai a la tendresa, la vulnerabilitat i l’esperança d’una vida millor.

    La bellesa en brut triomfa sobre la realitat més cruel.

    Els documentals es projecten en versió original subtitulada en català a Catalunya, Alacant i les Illes Balears i en versió original subtitulada en castellà a la resta de l’Estat.

    L’alumnat i els participants en el programa Voluntariat per la llengua poden gaudir d’un preu especial a les sales següents, entre d’altres:

    • Cinemes Girona, Barcelona
    • Cinemes Alexandra, Barcelona
    • Joventut Catòlica, Molins de Rei

    A d’altres sales l’entrada és gratuïta.   Consulteu els enllaços.

  1. […] L'alumnat i els participants en el programa Voluntariat per la llengua poden gaudir d'un preu especial a les sales següents, entre d'altres: Cinemes Girona, Barcelona; Cinemes Alexandra, Barcelona; Joventut Catòlica, …  […]

  2. Josep

    17 set. 12
    11:26 #

    Aqust me’l he perdut, però la que fan al Octubre (Pura Vida) no el deixo escapar, gracies per aquest article, no sabia que feien cinema documental el primer dijous de cada mes.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL