• Xarxa de Punts de Formació i d’Autoaprenentatge de Català de Sant Boi de Llobregat

  XARXA DE PUNTS DE FORMACIÓ:  Diferents associacions, entitats i organismes de Sant Boi de Llobregat organitzen tallers i cursos de català.

  Xarxa de Punts de Formació

  XARXA DE PUNTS D’AUTOAPRENENTATGE: Les persones que no tenen temps d’anar a classes de català, que volen reforçar-ne els coneixements o que tenen algun dubte per resoldre poden anar a diferents punts d’autoaprenentatge de Sant Boi de Llobregat i de Santa Coloma de Cervelló.

  Xarxa de Punts d’Autoaprenentatge

   

  Passeu la informació!

  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL