• Dinar de Nadal

  Hola!

  Ja ens tornem a apropar a les festes de Nadal.  I com ja és tradicional i tots vosaltres espereu, ens trobarem aquest mes de desembre per al nostre dinar nadalenc del Voluntariat per la llengua.  Ens aplegarem al Bar Tàndem Cafè (rambla de Maria Casas, 96) a les 13.50 h del dimecres 12 de desembre.

  Abans, però, heu de triar el menú, que és especial per al nostre grup.

  Teniu més informació aquí

  Fins aviat!

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL