• Visita cultural guiada per Gavà

    El passat 10 d’octubre una quinzena de parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà va fer una passejada cultural guiada per Gavà organitzada pel Servei Local de Català d’aquest municipi i el Centre d’Història de la Ciutat. El punt de trobada va ser a la porta de l’Arxiu Municipal de Gavà, al carrer de Salvador Lluch, 22.

    Més informació i galeria de fotos, aquí

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL