• Bocí de la represa i renovat

  Aquesta nova temporada 2020-2021 el bocí tindrà una nova forma; volem que tingui un enfocament més participatiu i per això ens hem plantejat que et posis al dia implicant-te més amb la informació. Tindràs un mes per respondre el bocí, fins a la publicació del pròxim bocí, ja que ara passarà a ser mensual i no quinzenal. El primer bocí, com no podria ser d’una altra manera, és sobre el tema COVID, un tema que també lingüísticament és interessant i per això podeu respondre les preguntes que us formulem clicant aquí, a veure si esteu totalment al dia del tema!

  I com que també volem que el nou bocí sigui més col·laboratiu, et demanem que ens escriguis i facis propostes de temes (generals o concrets, paraules que trobis…) que t’interessen perquè en fem algun bocí.

   

  Print Friendly, PDF & Email

Segueix-nos a:

InstagramFacebookTwitter

Categories


Inscripcions desembre 2023. Clica per a més informació!


Núvol d’etiquetes


Comentaris recents

 • Laia: A l’escola dic molt “no apretis tant fort” quan els nens i nenes escriuen, com ho hauria de...
 • Teresa Fernàndez: Hola, Anna! Hi ha adjectius que tenen flexió de nombre i de gènere, i d’altres que només la...
 • Anna Pell: I marrona es pot dir? A l’habitació hi ha una cortina marrona. Entenc que sí, per allò que és com...
 • Jordi: Bixumets s’utilitza amb el verb, “fer bixumets” quan algú o algun fet aliè, una ridiculesa, provoca vergonya a...
 • Laura: Que bé! No sabia raonar la diferència. Gràcies.

Enllaços


Històric