• Any Espriu 2013

  El 23 de gener va arrencar al Palau de la Música l’Any Espriu 2013 amb la intenció de difondre l’obra i el llegat del poeta, prosista, dramaturg i assagista Salvador Espriu.

  Al llarg del 2013 s’organitzaran activitats diverses per tal de donar a conèixer l’autor.  Al web http://www.anyespriu.cat/  podeu consultar –ne la bibliografia i la biografia, més una agenda en què trobareu les festes, exposicions, rutes literàries, conferències i activitats de tot tipus en les quals  es pot participar.

  Acabarem amb una de les frases del dia que podeu trobar al web:

  “Els mestres mai no han d’estar al servei d’ells mateixos, sinó al dels deixebles.”

  Espriu

  Print Friendly, PDF & Email
 1. MªJosé

  03 Mar 13
  23:22 #

  No s’entén la lliteratura moderna catalana sense l’obra de Salvador Espriu.És un dels escriptor més significatius de la postguerra i uns dels poetes catalans més importants,
  per tot això,crec, que aquet any d’activitats diverses,en conmemoració del centenari del seu naixement,ens donará l’oportunitat de coneixa mijor la seva obra.
  Salvador Espriu,en la seva obra,defensa la llibertat del poble català i la seva identitat.
  És lògic,que el poble català,brindi honors,a un personatge tan importan de la seva història i de la seva cultura.

 2. MaikaTrigueros

  11 Feb 13
  17:51 #

  Molt interessant el bloc, d’aquesta manera puc saber des de quan el nostre idiomae i les normes d’ortogràfies van fer un centenar d’anys. Per tan agrair als qui van redactar les normes que permet l’aprenentatge i lús de la llengua escrita a totes les terres de parla catalana. I encara seguin estudian la manera d’aprendre tots els signes d’acentuació que es gens fàcil.

 3. Mª Carme

  07 Feb 13
  23:26 #

  Jo crec que està molt bé que es destini un any sencer a commemorar un personatge il-lustre de la nostra història. Ës una manera de donar-lo a conèixer a molta gent que potser tant sols en coneixen el nom.
  D´altre banda, també està molt bé que les activitats es facin arreu de Catalunya, doncs , generalment, es té tendència a organitzar els actes culturals a Barcelona. Això facilita que arribi a molta més gent.
  Aquest any li ha tocat a Salvador Espriu en el centanari del seu neixament.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Núvol d’etiquetes


Comentaris recents

 • Jordi: Bixumets s’utilitza amb el verb, “fer bixumets” quan algú o algun fet aliè, una ridiculesa, provoca vergonya a...
 • Laura: Que bé! No sabia raonar la diferència. Gràcies.
 • berta: Des de fa uns anys el mestre D.T Suzuki anava al seu barri ensenyant les idees darrere del Budisme Zen. La...
 • victoria: Feia uns quants dies que la Lluïsa tenia una qüestió pendent que no la deixava viure tranquil·la. La...
 • lmontenegro: Moltes gràcies, Maria, arreglat! 🙂

Enllaços


Històric