• Els dialectes catalans

    Aquests dies en alguns cursos hem fet una ullada a les varietats geogràfiques del català, també dites dialectes. Avui en dia hi ha molts recursos a la xarxa per conèixer-los amb detall. Podeu començar per veure aquest vídeo divulgatiu (11 min) i completar-lo amb la informació dels articles de la Viquipèdia i de l’Enciclopèdia.

    I si els voleu escoltar, en aquest bloc vam fer un apunt en què parlàvem de llocs web que recollien totes les emissores de ràdio i televisió en català disponibles per Internet. Hi podeu escoltar totes les modalitats: central, rossellonès, balear…

    Finalment, en aquest bloc d’un professor de secundària hi ha un recull de videoclips amb cantants de tot el domini lingüístic. Els seus estudiants són els enarregats de distingir els trets dialectals que els caracteritzen.

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visiteu algun dels 49 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català. 


Segueix-nos a:


Arxius